Mi az az 4 terület amivel mindenképp foglalkoznod szükséges, ha babára vágysz?

Ingyenes 4 napos minikurzus babára vágyóknak

Te is szeretnéd ha végre megérkezne a bébi, ha nem kellene tovább várakoznod a 2 csíkra a teszten?

 

A 4 napos minikurzuson megmutatom neked mik azok a technikák amiket a hozzám járók beépítettek a mindennapjaikba és amik segítettek nekik abban, hogy megfoganjon a gyermekük. 

 

Elméleti tudás mellett konkrét gyakorlatokat/technikákat is megtanulsz, amiket alkalmazva közelebb kerülsz a megoldáshoz. 

 

Ki adja át a tudását Neked?

Utasi Petra vagyok,
Női jógaterapeuta, Női kör vezető, Parkapcsolati és Női Coach, Képződő családállító.
Holisztikus szemléletben gondolkodom és segítek nőknek visszatalálni Önmagukhoz. Testet-lelket oldó módszerekkel.
A legtöbb nőtársammal az élete azon szakaszában kapcsolódom, amikor babát szeretne, de valami okból ez kihívásokkal teli, nem érkezik azon nyomban a bébi. Vagy esetleg valamilyen női szervi problémával (is) néz szembe.
A legszebb az egész hivatásomban amikor csillógó szemmel jönnek az utolsó alkalomra…Petra, várandós vagyok! 
  • Hiszem, hogy mindenki válhat anyává, aki letisztogatja a gátló sérüléseket, félelmeket az anyaságról és megérkezik a puha, lágy anyai minőségébe. 
  • Hiszem, hogy nem a tünetet kell kezelni, hanem a gyökér okot megtalálni és azt feloldani. Ebben tud támogatni téged ez az összeállított tudásanyag is.
  • Holisztikus szemléletben hiszek, a módszereim test-lélek-elme szinten hatnak.
“Megismerhettem a lelkem legmélyebb rétegeit, amelyekkel addig nem mertem szembenézni. A nőiségem, személyiségem hatalmasat fejlődött és magasabb szintre léptem a párkapcsolatomban is. Az addig kimondhatatlannak tűnő dolgok könnyen kimondhatóvá váltak. Az őszinte véleményem felvállalásán többé nem vacilláltam. Hormonális szinten is egyensúly következett be. A ciklusom szinkronba került a Holddal. Mindennek a megkoronázása pedig egy csodás Szivárvány Baba. Remélem ott tudjuk folytatni Petrával az utazást, ahol abbahagytuk. Áldás Ő, minél többen tapasztaljátok ezt meg, ezt kívánom!”
Baráth-Szabó Júlia
“A közös “munka” visszahozta az életembe a lágyságot, kecsességet, nőiséget ebben a rohanó világban és nagyban hozzájárult, hogy a kislányom megérkezzen. Minden magamra szánt idő nyugalmat és lelassulást hozott az életembe, segített lecsendesedni és elfogadni, hogy folyamatosan változunk. Petra tartalmai minden alkalommal gondosan előre fel vannak építve ☺️ Hálás vagyok az aktív figyelemért amit minden egyes alkalommal kapok  és imádom a meditációit ❤️ Én minden nőnek csak ajánlani tudom Petrát nagy szeretettel!! ❤️
Lukács-Gál Nóra