Babára vágyva

Online anyaságra hangoló kurzus, a Babára vágyva minikurzus nagytesója

Ez az online kurzus olyan nőknek szól, akik már érzik, hogy a fogantatás több mint csak testi folyamat. Itt ráláthatsz és feloldhatod a fogantatásod lelki akadályait, miközben a női szerveid és a hormonrendszered egészséges működését is segítünk helyreállítani.
nap
óra
perc
mp
Sajnos az ajánlat lejárt.

Az ingyenes Babára vágyó minikurzus után...

gondolom más megvilágításba került benned a fogantatásod és az azzal kapcsolatos kihívásaid.

Ráéreztél hol vannak nálad az elakadások? Mi volt az aminél azt érezted, na erre kellene mennem, ez fontos lehet nálam is… Már biztosan látod, mennyire fontos, hogy kapcsolódj magaddal (test és lélek szinten is) másként mint eddig mert ez vezet el a megoldásodhoz a “babaprojektben”.

Az ingyenes kurzus után tuti sejted, hogy a fogantatás nem csak egy testi folyamat (ahogyan a szülés sem), és legalább annyira fontos a lélekkel és a mentális kihívásokkal is foglalkoznod, ha a baba nem egy szempillantás alatt jön össze.

Ebben a 4+1 napban megmutattam Neked, mik azok a technikák amiket a hozzám járók beépítettek a mindennapjaikba és amik segítettek nekik abban, hogy megfoganjon a gyermekük.

Elméleti tudás mellett konkrét gyakorlatokat/technikákat is megtanulhattál, így volt lehetőséged kapcsolódni a testeddel, a lelkeddel és rálátni a stressz okaira is.

Neked is eleged van már, hogy…

… hónapról hónapra reménykedsz, hátha ez lesz az, és minden menstruáció teljes összeomlás?

… orvostól orvosig jársz, de a testi megoldások, a lombik sem járt sikerrel?

… kivizsgáltak tetőtől talpig és minden eredmény rendben van?

… azt mondják x% esélyed van természetes úton teherbe esni?

… már mindenkinél jártál és mindent kipróbáltál mégsem sikerül?

Érzed, hogy valami másra van szükséged, mint amikkel eddig próbálkoztál, de nem tudod mi lenne az?  Nem igazán tudod, hogy hogyan kell felkészíteni a lelked a tested és az elmédet is a babád befogadására? 

 

Akkor a Babára vágyó kurzus neked szól, jó helyen jársz.

Ki az az Utasi Petra, és mit tud Neked adni?

Női jógaterapeuta, Női kör vezető, Parkapcsolati és Női Coach, Képződő családállító.
A “karrieremet” mérnökként kezdtem, abban az időben még igencsak férfias működés volt rám jellemző, leuraltam, nem mertem gyenge lenni, nem mertem vagy inkább nem tudtam milyen is a női, lágy működésem.
Amióta hámozom magamról a rétegeimet és ezzel egyre közelebb kerülök a valódi énemhez, úgy teljesedik kifelé az életem. Úgy állok bele az erőmbe és a hivatásomba. Ehhez az utolsó másfél évben megérkezett A Férfi is, akivel összepasszolnak a részeink, aki segít, hogy a még bekeményedett részeim is tudjanak lágyulni. Így érkezem lassan-lassan az anyai minőségembe, a pocakban már a kisfiammal indítom el ezt a kurzust.
Az első várandósságom veszteséggel végződött, ami nagyon mélyre vitt, és aztán mikor úgy éreztem talán már jöhetne a baba, akkor több hónap hullámhegy és völgy következett, mire sikerült ráérezni hol az elakadás. Ezt a tudást és a soksok általam kísért anyává válási folyamat tudását szeretném átadni Neked.
Holisztikus szemléletben gondolkodom és segítek nőknek visszatalálni Önmagukhoz. Testet-lelket oldó módszerekkel.
A legtöbb nőtársammal az élete azon szakaszában kapcsolódom, amikor babát szeretne, de valami okból ez kihívásokkal teli, nem érkezik azon nyomban a bébi. Vagy esetleg valamilyen női szervi problémával (is) néz szembe.
A legszebb az egész hivatásomban amikor csillogó szemmel jönnek az utolsó alkalomra…Petra, várandós vagyok! 
 • Hiszem, hogy mindenki válhat anyává, aki valóban erre vágyik és letisztogatja a gátló sérüléseket, félelmeket az anyaságról, megérkezik a puha, lágy anyai minőségébe. 
 • Hiszem, hogy nem a tünetet kell kezelni, hanem a gyökér okot megtalálni és azt feloldani. 

de már annyi mindent próbáltam!

Tudjuk, mert mi is!

Félsz belekezdeni, mert már rengeteg pénzt költöttél orvosokra, terapeutákra, tesztekre, kivizsgálásokra és mégsem történt nagy változás?

Számunkra is ismert ez a probléma és tudjuk, hogy nehéz újra bizalmat szavazni valami újnak. És azt is tudjuk, hogy mennyire bele lehet fáradni a kivizsgálásokba, az orvosi szakvéleményekbe, a széttárt karokba és a meddőségi procedúrákba.

Hogy milyen az amikor kutatod a netet, hogy mit lehet még tenni, kipróbálni. Hullámvasút, kiúttananság.

 

A nehezített fogantatás kezelése nem annyiban merül ki, hogy akkor menj ivf-re, lombikra, mert természetes úton úgysem sikerül.

Ez a kurzus lehetőséget ad arra, hogy ne csak utasításokat kapj, hogy hova menj még, mit vizsgáltass ki, mit vegyél be, mit tarts be és a tested melyik része nem működik még jól.

Itt a lelkeddel is foglalkozunk. Hogy hogyan is van benned az anyaság. Megnézzük mi akadálya lehet lelki szinten, a testeddel is egy sokkal szeretőbb viszonyba kerülsz, miközben a női szerveid működését és a hormonrendszered is támogatod. És még a stresszt is oldod.

Mit tartalmaz a kurzus?

Ciklustudatosság/cikluskövetés

A ciklusod minden szakaszára kapsz jógagyakorlást, amivel a tested és lelked folyamatait támogatod az egész ciklusod alatt és megértheted mi történik benned. A cikluskövetéssel egy olyan eszközt kapsz, amivel biztosan meg tudod állapítani mikor vannak a termékeny napjaid.

Stresszoldás

A stressz szinted lecsavarásához hatékony gyakorlatokat, amivel a testedből is ki tudod vezetni a feszültséget, és az idegrendszered is meg tudod nyugtatni + hormonrendszered is egyensúlyba kerül, ami a sikeres fogantatáshoz szükséges.

Félelmek feloldása

Anyasággal kapcsolatos félelmek feloldásához technikákat, tippeket, gyakorlatokat.

Női szerveid egészsége

Női szerveket energetizáló jógákat különféle hosszúságban, így ahhoz tudod alakítani az öngondoskodást, hogy épp mennyi időd van. A női jóga specifikusan a hormonrendszert támogatja és a női szerveket, azokkal való kapcsolódást segíti elő.

Tudatalattiban futó gátló programok feloldását

Minden olyat le tudsz pakolni ezzel, amire tudatosan nem látsz rá, de akadályozhatja a fogantatást.

Testeddel való szeretetteljes kapcsolatot

A testeddel való szeretetteljes kapcsolat és bizalom kialakításához meditációkat, vizualizációkat, jógákat.

Táplálkozáshoz útmutatót

Hogy lásd, hogyan tudod a női szervezeted és hormonrendszered támogatni a táplálkozásoddal is.

Szülőkkel, ősökkel való kapcsolat oldását

A generációs terhek lepakolását, hogy a saját életed éld és beleállj az erődbe, a szülőktől való terheket letedd, a tőlük érkező energiát viszont be tudd fogadni.

Intimitás mélyítése

Intimitás elmélyítését magaddal és a pároddal- hogy ne csak annyiról szóljon „peteérésem van, akkor most szeretkeznünk kell”.

Zárt FB csoport

Ahol tudsz kérdezni, megosztani örömöt-bánatot, pár jó szót kapni ha elakadtál.

Megerősítő mondatokat, bátorítást, pozitív hozzáállást, hogy elhidd és beépüljön KÉPES VAGY RÁ!

Mit mondanak mások?

“Megismerhettem a lelkem legmélyebb rétegeit, amelyekkel addig nem mertem szembenézni. A nőiségem, személyiségem hatalmasat fejlődött és magasabb szintre léptem a párkapcsolatomban is. Az addig kimondhatatlannak tűnő dolgok könnyen kimondhatóvá váltak. Az őszinte véleményem felvállalásán többé nem vacilláltam. Hormonális szinten is egyensúly következett be. A ciklusom szinkronba került a Holddal. Mindennek a megkoronázása pedig egy csodás Szivárvány Baba. Remélem ott tudjuk folytatni Petrával az utazást, ahol abbahagytuk. Áldás Ő, minél többen tapasztaljátok ezt meg, ezt kívánom!”
Baráth-Szabó Júlia
“A közös “munka” visszahozta az életembe a lágyságot, kecsességet, nőiséget ebben a rohanó világban és nagyban hozzájárult, hogy a kislányom megérkezzen. Minden magamra szánt idő nyugalmat és lelassulást hozott az életembe, segített lecsendesedni és elfogadni, hogy folyamatosan változunk. Petra tartalmai minden alkalommal gondosan előre fel vannak építve ☺️ Hálás vagyok az aktív figyelemért amit minden egyes alkalommal kapok  és imádom a meditációit ❤️ Én minden nőnek csak ajánlani tudom Petrát nagy szeretettel!! ❤️
Lukács-Gál Nóra

Kinek nem ajánlom a részvételt?

– Ha nem állsz készen változtatni, változni, tenni magadért napi szinten, magadon kívül keresed a megoldást.

-Nálam sincs olyan varázspirula, amelytől egy csapásra megfogansz úgy, hogy nem kell tenned érte semmit, és boldogan visszatérhetsz a régi szokásaidhoz. Ahhoz, hogy változás történjen, változtatni szükséges. Alapvető feltétel, hogy akard te is, én nem tudlak erőszakkal megváltoztatni (és nem is akarlak).

-Ha teljesen stresszmentes, kiegyensúlyozott életet élsz és nincs szükséged olyan módszerekre, technikákra amik segítenek a stressz szint lecsavarásában.

-Ha nem hiszel abban, hogy a lelki és mentális hogyan létünk kihat a test és a fogantatás működésére is.

Kik tették bele a tudásukat ebbe a kurzusba?

Untitled design (11)

Utasi Petra, női jógaterapeuta, női kör vezető, parkapcsolati és női coach, képződő családállító

Én álmodtam meg ezt a programot, női jógákat találsz tőlem benne a ciklusoddal való kapcsolat mélyítésére, a női szerveid működésének serkentésére. Meg mindenféle más témára is. Foglalkozunk a félelmekkel, a stresszoldással mélyebben, találsz meditációkat, megerősítéseket, relaxokat, légzőgyakorlatokat. Minden olyat ami a hozzám fordulóknak segített a fogantatásban.

Untitled design (4)
Kerecsényi Gergely, hipnotizőr
Mesél nekünk arról, hogy mennyi mindent befolyásolhat a tudatalatti és hoz egy gyakorlatot amivel a lelket lehet kipucolni a mindenféle harag, düh, félelem és társaitól.
Untitled design
Patakfalvi Réka, Női jóga oktató és női kör vezető, rendszerszemléletű tanácsadó, családállító, életgyógyász és Bach-virág konzulens
Az őseid erejéhez, a gyökereidhez és az életerődhöz segít kapcsolódni vezetett meditáció és megerősítő mondatok segítségével, hogy megtaláld a helyedet a saját életedben és hozzáférhess erőforrásaidhoz, felkészülve ezzel az élet továbbadására is.
Untitled design (2)
Munkácsi Eszter, szülésznő, női segítő, képződő cikluskövetés oktató
A ciklustudatosság, cikluskövetés rejtelmeibe vezet be, megmutatja a ciklusodban rejlő erőt, hogy érezd a tested ereje a te kezedben van és nem máséban.
 
Untitled design (3)
Zágoni Bettina, perinatális tanácsadó, felnőtt, kismama és babamama jógaoktató, dúla, végzett számtalan csodálatos képzést az elmúlt tíz évben várandósság, szülés és gyermekágy területén. 
A saját és társunkkal közös intimitás megéléséhez hoz közelebb most minket.
Untitled design (7)
Salamon Alexandra, ásványok, hangtálak, alkotás, kreativitás, nőiség, anyaság.
Csak néhány dolog amiben Szandi nagyon otthon van, ebből most a fogantatást segítő ásványok és a méhünkkel való kapcsolódás az amit elhoz nekünk.
Untitled design (8)
Tóth Anita, táplálkozási szakértő, életmód támogató, természetgyógyász hallgató, hormonegyensúly tanácsadó
Hogyan tudjuk a női szervezetet, hormonrendszert a táplálkozással támogatni? – ad nekünk erre tippeket, ötleteket, útmutatást.
Vannak még kétségeid? Akkor ezt nézd 🙂

mennyibe kerül?

Ez a komplex program már 2 alkalom pszichológus áráért a tiéd.

A programra való jelentkezés november 21, 22:00-kor zárul.
Egy online felületen keresztül éred majd el az összes anyagot, és a saját ütemedben tudsz haladni.

Babára vágyó kurzus

Mit tartalmaz?
Ft 39 000
 • Termékenység jógákat
 • Rövidebb gyakorlatokat, ha csak pár perced van magadra
 • Stresszoldó gyakorlatokat (légzések, meditációk, relaxok)
 • Feladatokat, amikkel oldhatod a benned lévő elakadásokat
 • Tudatalattira ható lélektisztító gyakorlatot
 • Megerősítéseket, generációs terhek lepakolását
 • Olyan gyakorlatokat, amivel a magaddal és pároddal való intimitást mélyítheted
 • Lesznek még kristályok, méhtisztítás, meg mindenféle csoda
 • A ciklusoddal közelebbi viszonyba hozó feladatokat
 • Kulcsot a termékenységi ablakod megtalálásához egy szülésznőtől
 • Étkezéssel kapcsolatos javaslatokat

Maradtak még kérdéseid?

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a kurzussal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlem, az hello@utasipetra.hu email címen bátran tedd meg!

Semmi gond, nyugi nem lesznek nyakatekert pózok, vagy olyan gyakorlatok amiket kezdőként ne tudnál megcsinálni. És az sem probléma ha nem vagy hajlékony. Nem ez a lényeg! A női szervek és bizonyos témák lesznek fókuszban, nem a profizmus!

A kurzushoz azonnal hozzáférsz, amint megvásárolod már kezdheted is a feldolgozását. Lesz néhány anyag, ami november 21-én kerül fel a felületre.

Először nézd meg kérlek a promóciós és a spam mappádban, mert előfordul, hogy ott landol. Ha sehol nem találnád, írj nekem a hello@utasipetra.hu-ra.

Igen, a kurzusra jelentkezők kedvezményesen tudnak jönni egyéniben is hozzám.

Illetve a többi szakértőhöz is tudsz menni, de ezekről a kurzusban találsz majd egy doksit bővebb infokkal.

Dehogy baj. Mindannyian elkezdtük valahol, legyél büszke magadra, hogy belevágsz 🙂

Nagyon sok hasznos anyag lesz számodra a kurzusban.

Persze. Akkor te már tudod, hogy képes vagy rá és a tested is az. Lehet, hogy pont ez a löket kell ahhoz, hogy újra megfoganj, amit ebben a kurzusban kapsz.

Igen, van. A lelki oldalt így is érdemes támogatni, és a testedet is, hogy képes megfoganni és képes végigvinni egy várandósságot.

Ebben az esetben a vásárlás után keress meg privátban a hello@utasipetra.hu címre írt maillel. Írd le légyszi, hogy mi a probléma és mondom ha esetleg módosítások szükségesek bizonyos gyakorlatokban. 

Várlak!
Petra