Köszi, hogy kérted az ingyenes workbookot!

 

A feladatok egy új szemléletmódot adnak neked magadról, elindítanak az úton önmagad felé és biztos vagyok benne, hogy olyan dolgokat hoznak felszínre már a kérdések is, amik rávilágítanak a belső világodban talán eddig elfedett folyamatokra. 

Szeretnék gratulálni Neked! Mert teszel magadért, mert van bátorságod önmagad lenni.

Ezért adok most lehetőséget arra, hogy ha 24 órán belül jelentkezel -ONLINE-női egyéni konzultációra hozzám, akkor az első alkalom 999 Ft Neked.

Az ajánlat még eddig érvényes:

Nagy a valószínűsége, hogy ezek a kérdések olyan dolgokat hoznak felszínre, amiket jó lenne átbeszélni, megvizsgálni mi is ez, honnan ered. Megoldani. Változtatni. Végre önazonos nőnek lenni.

Nem azért adom Neked most 13000 Ft helyett 999 Ft-ért az első egyéni női konzultációt, mert hú de “jófej” vagyok. Hanem mert tudom, hogy könnyebb, ha van valaki, aki felteszi a jó kérdéseket. Aki elvezet a válaszaidhoz. És azt is tudom, hogy az első lépést megtenni a legnehezebb. Az első konzultáción megnézzük hol vagy most és hova szeretnél eljutni. Megnézzük, hogy én ebben hogyan tudlak támogatni.

Lépj gyorsan. Nekem az a módszerem, hogy nem agyalom túl. Megteszem a lépést azonnal, és ezzel kiiktatom a töprengést, feszkózást, hogy “jajj mi is legyen”. Egy dolgot tegyél meg – így lesz könnyű eldöntened, hogy Neked szól-e az ajánlatom. Hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet és érezd meg, hogy van-e benned hívás.

Ha megjelent a vágy benned, kattints ide:

Jelentkezz, ha úgy érzed, hogy….

E

itt az ideje, hogy változtass és elkezd megélni a nőiséged minden szépségét;

E

eltávolodtál önmagadtól, folyton elégedetlen vagy magaddal, bántod magad;

E

jó lenne letenni az álarcokat, felvállalni az igazi éned;

E

szeretnéd tudni ki vagy, merre tartasz;

E

folyton maximalista vagy és belefáradtál. Szeretnél lazulni, élvezni a pillanatokat, megtanulni kiengedni a gyeplőt a kezedből;

E

a női szervi problémáid, menstruációs gondjaid hátterében lelki okok lehetnek.

Ha még gondolkodsz, olvass egy picit tovább, hogy milyen esetekben szól Neked az ajánlatom!

Az egyéni konzultációk során

R

Egy biztonságos térben haladhatsz önmagad felé, megnyílhatsz, változhatsz a saját tempódban.

R

 Művészetterápiás, mozgásos, jógás valamint meditációs gyakorlatokat is bevetünk néha, a nagyobb hatékonyság érdekében.

R

A te tested és lelked ritmusára alakítjuk a gyakorlatokat.

R

Megértheted, mi okozza az elakadást, és segítséget kapsz ahhoz, hogy sikerüljön túllendülni rajta, hogy értsd magad és a benned zajló folyamatokat, fejlődjön a személyiséged.

Hogyan is érzed majd magad, mit fogsz tapasztalni, ha belevágsz ebbe a folyamatba?

Megérted Neked mit is jelent a nőiség, mit jelent nőnek lenni számodra.

Elfogadod önmagad, a gondolataid, érzéseid, és megtanulod kommunikálni is ezeket.

Megérzed az erődet, ki mersz állni magadért.

 Elkezded észrevenni a csodákat az életedben, azokat a dolgokat amikért jó élni, jó nőnek lenni.

Megismered a felszabadultabb, lágyabb nőies énedet.

Célokat tűzöl ki és meg is valósítod őket.

Milyen is az egyéni női konzultáció?

Az első találkozón meghallgatom, miben várod a segítségem, mi hozott el hozzám. (Online konzultációra is van lehetőség.) Megismerkedünk, kitűzzük a találkozásaink miértjét, célját. 

Az első találkozó után eldöntjük, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni.

A következő találkozásunk előtt küldök neked egy kérdőívet, amely segítségével jobban megismerhetlek és mindkettőnknek segít abban, hogy rálássunk az elakadásokra, felkészüljünk a következő alkalomra.

Általában 4-8 alkalom elég egy témakörre.

A konzultációk alkalmával beszélgetünk –  ez az idő csak Rólad szól majd, ahol mindent lehet. Lehet őszintének lenni, lehet nevetni, lehet sírni, lehet haragudni. Másokra és Önmagadra is. Lehet megbocsátani. Lehet dühösnek lenni másokra, de Önmagadra is. Lehet sajnálni magad bármi miatt. A sorsod miatt, amiatt mert mások bántanak vagy Te bántasz másokat. Lehet hibákat beismerni, amiket eddig nem mertél vagy nem tudtál. Lehet szembenézni félelmekkel, mélyen eltemetett emlékekkel.

A találkozásaink alkalmával sokszor csak beszélgetünk. Mégsem csak beszélgetés ez, részemről egy megértő, ítélkezésmentes, elfogadással és szeretettel teli figyelmet várhatsz, amelyben biztonságos megnyílni és szembenézni mindazzal, amivel szeretnél. A Te ütemedben, olyan mélyen amennyire Neked az elfogadható. Segítek neked rálátni azokra az elakadásaidra, amiket Te magadtól nem látsz, mert benne pörögsz a probléma mókuskerékben.

Az alkalmakon  művészetterápiás, mozgásos, jógás valamint meditációs gyakorlatokat is bevetünk néha a nagyobb hatékonyság érdekében.

Nem célom, hogy a végtelenségig járj hozzám. Inkább az a fontos számomra az, hogy olyan gyakorlatokat adjak át Neked, amit utána otthon is tudsz alkalmazni. Legyen ez jógagyakorlás, vagy valamilyen mentális gyakorlat, amivel a saját működésedre, mintáidra rálátsz és tudsz a hétköznapokban jól reagálni.

HA most 24 órán belül jelentkezel, akkor a legelső alkalom 999 Ft Neked, 13 000 Ft helyett!

Rólam mondták

Baráth-Szabó Júlia

 

Megismerhettem a lelkem legmélyebb rétegeit, amelyekkel addig nem mertem szembenézni. A nőiségem, személyiségem hatalmasat fejlődött és magasabb szintre léptem a párkapcsolatomban is. Az addig kimondhatatlannak tűnő dolgok könnyen kimondhatóvá váltak. Az őszinte véleményem felvállalásán többé nem vacilláltam. 

Hormonális szinten is egyensúly következett be. A ciklusom szinkronba került a Holddal. 

Mindennek a megkoronázása pedig egy csodás Szivárvány Baba, aki októberben érkezik meg. 

Remélem ott tudjuk folytatni Petrával az utazást, ahol abbahagytuk. Áldás Ő, minél többen tapasztaljátok ezt meg, ezt kívánom!

Gyuricza Luca

  A légkör mindig oldott, fesztelen és nyugodt. Petrának olyan jó a kisugárzása, és sok energiát tud adni. Gyakran azért nem találjuk a megoldást, mert nem a megfelelő kérdéseket tesszük fel. Petrával jólesik beszélgetni a problémáimról, hiszen mindig tudja milyen kérdésekre kell választ találnunk. Egy külső szemlélő jobban rá tud látni. Mindig jól érzem magam az alkalmak alatt, érzem hogy valami változás történik. Rengeteg figyelmet, megértést és választ kapok Petrától, de egyébként ha csak ülnénk egymás mellett, már rengeteg mindent adna Nekem, mert annyi szeretet, nyugalom és pozitív energia árad belőle. Nagyon hálás vagyok Petrának és szuper embernek, jógaoktatónak és Nőnek tartom 🙂  

Kovács-Faragó Edina

 

Petránál töltött idő, mindig nagyon felszabadító….felszabadít a belé fektetett korlátlan bizalom, a kötetlen beszélgetések sorozata, mely során segít rendet tenni a gondolataim között. Az érzés, hogy nincs semmi baj, hisz mindennek megvan az oka, a tudat, hogy nem vagyok egyedül, hisz az okokat együtt realizáljuk, együtt dolgozunk azokon… felszabadít a kellemes légkör, a kellemes illat, az általa megteremtett nyugalom és kiegyensúlyozottság. A beszélgetéseknek köszönhetően feltöltődve, magamra és a lelkemre sokkal inkább odafigyelve élem a mindennapjaimat, amiért igazán hálás vagyok!

Az ajánlat még eddig érvényes:

Email

hello@utasipetra.hu

Telefon

+36 70 369 6243

Shakti Jógastúdió

8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 11

Email

hello@utasipetra.hu

Telefon

+36 70 369 6243

Shakti Jógastúdió

8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 11