Gratulálok!

Megtetted a következő lépést és eljössz egy első konzultációra! Ez hatalmas lépés magad felé, legyél magadra nagyon büszke! Én is az vagyok Rád!

Biztos vagy benne, hogy ez egy hosszabb utazás lesz a nőiséged útján? Akkor szeretném neked felajánlani a lehetőséget, hogy már most bebiztosítsd a változást. Egy alkalom is segít elindítani az úton, de hosszú távú változáshoz szükség van mélyebb kapcsolódásra Önmagadhoz.

VÁLASZD MOST A KOMBINÁLT BÉRLETET!

Gyere el hozzám 8 alkalommal egyéni női konzultációra VAGY egyéni jógaórára. A kombinált bérletbe beletartozik a korlátlanul látogatható csoportos jógaóra.

Az egyéni alkalmak során lehetőséged van mélyebben felismerni hogyan működsz, miért úgy, és hogy hogyan tudsz változtatni a jelenlegi működéseden. A jóga szintén segít neked ebben, hatalmas felismeréseket hozhat, és segít a tested formálásában, elfogadásában.

Holisztikus szemléletű női konzultáció

Önértékelési gondjaid vannak, szorongsz, nem hiszel magadban? Nem látod magadban a szépséget? Elégedetlen vagy a külső vagy belső értékeiddel? A párkapcsolatodban vannak nehézségeid, vagy a szüleiddel?

Jelentkezz hozzám, ha bármilyen női kihívással találod magad szemben, amivel egyedül nem tudsz szembenézni és jó lenne, ha valaki támogatna az úton, feltenné a jó kérdéseket, amik rávilágítanak a nehézséged okára.

Hogyan zajlanak a konzultációk?

Az első találkozón egy finom tea, kávé mellett meghallgatom, miben várod a segítségem, mi hozott el hozzám. Megismerkedünk, kitűzzük a találkozásaink miértjét, célját.

Az első találkozó után eldöntöd, hogy szeretnél-e velem dolgozni.

A következő találkozásunk előtt küldök neked egy kérdőívet, amely segítségével jobban megismerhetlek és mindkettőnknek segít abban, hogy rálássunk az elakadásokra, felkészüljünk a következő alkalomra.

Általában 4-8 alkalom elég egy témakörre.

A konzultációk alkalmával beszélgetünk – ez az idő csak Rólad szól majd, ahol mindent lehet. Lehet őszintének lenni, lehet nevetni, lehet sírni, lehet haragudni. Másokra és Önmagadra is. Lehet megbocsátani. Lehet dühösnek lenni másokra, de Önmagadra is. Lehet sajnálni magad bármi miatt. A sorsod miatt, amiatt mert mások bántanak vagy Te bántasz másokat. Lehet hibákat beismerni, amiket eddig nem mertél vagy nem tudtál. Lehet szembenézni félelmekkel, mélyen eltemetett emlékekkel.

A találkozásaink alkalmával sokszor csak beszélgetünk. Mégsem csak beszélgetés ez, részemről egy megértő, ítélkezésmentes, elfogadással és szeretettel teli figyelmet várhatsz, amelyben biztonságos megnyílni és szembenézni mindazzal, amivel szeretnél. A Te ütemedben, olyan mélyen, amennyire Neked az elfogadható. Segítek neked rálátni azokra az elakadásaidra, amiket Te magadtól nem látsz, mert benne pörögsz a probléma mókuskerékben.

Az alkalmakon művészetterápiás, mozgásos, jógás, valamint meditációs gyakorlatokat is bevetünk néha a nagyobb hatékonyság érdekében.

Nem célom, hogy a végtelenségig járj hozzám. Inkább az a fontos számomra, hogy olyan gyakorlatokat adjak át Neked, amit utána otthon is tudsz alkalmazni. Legyen ez jógagyakorlás, vagy valamilyen mentális gyakorlat, amivel a saját működésedre, mintáidra rálátsz és jól tudsz reagálni a hétköznapokban.

Alapvető tudnivalók az egyéni órákról:

 • Helyszín: Shakti Jógastúdió,
  8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 11
 • Időpontot előre egyeztetünk, az alkalmak gyakorisága heti – kétheti.
 • Minimum 4 alkalom szükséges, hogy valóban változást érjünk el, de a pontos mennyiséget közösen kitaláljuk.
 • Online konzultációra is van lehetőség.

Az egyéni konzultációk során

R

Egy biztonságos térben haladhatsz önmagad felé, megnyílhatsz, változhatsz a saját tempódban.

R
Művészetterápiás, mozgásos, jógás valamint meditációs gyakorlatokat is bevetünk néha, a nagyobb hatékonyság érdekében.
R

A te tested és lelked ritmusára alakítjuk a gyakorlatokat.

R

Megértheted, mi okozza az elakadást, és segítséget kapsz ahhoz, hogy sikerüljön túllendülni rajta, hogy értsd magad és a benned zajló folyamatokat, fejlődjön a személyiséged.

Hogyan is érzed majd magad, mit fogsz tapasztalni, ha belevágsz ebbe a folyamatba?

Megérted Neked mit is jelent a nőiség, mit jelent nőnek lenni számodra.

Elfogadod önmagad, a gondolataid, érzéseid, és megtanulod kommunikálni is ezeket.

Megérzed az erődet, ki mersz állni magadért.

Elkezded észrevenni a csodákat az életedben, azokat a dolgokat amikért jó élni, jó nőnek lenni.

Megismered a felszabadultabb, lágyabb nőies énedet.

Célokat tűzöl ki és meg is valósítod őket.

Rólam mondták

Baráth-Szabó Júlia

 

Megismerhettem a lelkem legmélyebb rétegeit, amelyekkel addig nem mertem szembenézni. A nőiségem, személyiségem hatalmasat fejlődött és magasabb szintre léptem a párkapcsolatomban is. Az addig kimondhatatlannak tűnő dolgok könnyen kimondhatóvá váltak. Az őszinte véleményem felvállalásán többé nem vacilláltam. 

Hormonális szinten is egyensúly következett be. A ciklusom szinkronba került a Holddal. 

Mindennek a megkoronázása pedig egy csodás Szivárvány Baba, aki októberben érkezik meg. 

Remélem ott tudjuk folytatni Petrával az utazást, ahol abbahagytuk. Áldás Ő, minél többen tapasztaljátok ezt meg, ezt kívánom!

Gyuricza Luca

 

A légkör mindig oldott, fesztelen és nyugodt. Petrának olyan jó a kisugárzása, és sok energiát tud adni. Gyakran azért nem találjuk a megoldást, mert nem a megfelelő kérdéseket tesszük fel. Petrával jólesik beszélgetni a problémáimról, hiszen mindig tudja milyen kérdésekre kell választ találnunk. Egy külső szemlélő jobban rá tud látni. Mindig jól érzem magam az alkalmak alatt, érzem hogy valami változás történik. Rengeteg figyelmet, megértést és választ kapok Petrától, de egyébként ha csak ülnénk egymás mellett, már rengeteg mindent adna Nekem, mert annyi szeretet, nyugalom és pozitív energia árad belőle. Nagyon hálás vagyok Petrának és szuper embernek, jógaoktatónak és Nőnek tartom 🙂

Kovács-Faragó Edina

 

Petránál töltött idő, mindig nagyon felszabadító….felszabadít a belé fektetett korlátlan bizalom, a kötetlen beszélgetések sorozata, mely során segít rendet tenni a gondolataim között. Az érzés, hogy nincs semmi baj, hisz mindennek megvan az oka, a tudat, hogy nem vagyok egyedül, hisz az okokat együtt realizáljuk, együtt dolgozunk azokon… felszabadít a kellemes légkör, a kellemes illat, az általa megteremtett nyugalom és kiegyensúlyozottság. A beszélgetéseknek köszönhetően feltöltődve, magamra és a lelkemre sokkal inkább odafigyelve élem a mindennapjaimat, amiért igazán hálás vagyok!

Mikor válaszd a női konzultációt a jóga helyett (vagy mellett)?

E

itt az ideje, hogy változtass és elkezd megélni a nőiséged minden szépségét;

E

önértékelési gondjaid vannak

E

nem hiszel magadban

E

szorongsz, nem látod magadban a szépséget

E

párkapcsolati problémáid vannak

E

rossz a kapcsolatod a szüleiddel

E

elégedetlen vagy a belső/külső értékeiddel

E

bármilyen női kihívással találod magad szemben, amivel egyedül nem tudsz megbirkózni és jó lenne ha valaki támogatna az úton, feltenné a jó kérdéseket, amik rávilágítnak a nehézséged okára.

Kombinált konzultációs bérlet

 • 8 alkalmas egyéni konzultáció + korlátlan csoportos jóga bérlet
 • 8 x 15.000 Ft
 • a csoportos jóga bérlet 2 hónapig használható fel

8 alkalmas egyéni jóga óra

holisztikus szemléletű női coaching

Jelentkezz hozzám 8 alkalmas egyéni női jógaórára, ahol a figyelmem csakis rád összpontosul.

 

Ha még gondolkodsz, olvass egy picit tovább, hogy milyen esetekben szól Neked az egyéni jóga óra:

Úgy érzed, hogy….

E

eltávolodtál önmagadtól, folyton elégedetlen vagy magaddal, bántod magad;

E

itt az ideje, hogy változtass és elkezd megélni a nőiséged minden szépségét;

E

jó lenne letenni az álarcokat, felvállalni az igazi éned;

E

szeretnéd tudni ki vagy, merre tartasz;

E

folyton maximalista vagy és belefáradtál. Szeretnél lazulni, élvezni a pillanatokat, megtanulni kiengedni a gyeplőt a kezedből;

E

a női szervi problémáid, menstruációs gondjaid hátterében lelki okok lehetnek.

Milyen is az egyéni jóga óra?

Az egyéni órák alkalmával a figyelmem csak Rád összpontosul!

A női jógát számos okból kezdjük el gyakorolni. Sokan azért végzik, mert a nőiségükkel vannak gondjaik. Nehéz és görcsös menstruáció, ciszták, terméketlenség, mióma, kisebb-nagyobb műtétek, hormonzavarok, párkapcsolati problémák… De általában egy közös van abban, amiért a női jóga irányában keresgélünk, akár fennáll valamilyen probléma, akár nem. Önmagunkat szeretnénk mélyebben megismerni és minél inkább megtalálni a csodás dolgokat a Női létben.

A női jóga a hatha jóga minden pozitív hatását magában foglalja és még sokkal többet ad, hisz Ránk, Nőkre szabták, nekünk alkották meg. A fizikai testtel és a lélek anatómiájával is foglalkozik. A női jógán a női szervek egészségével foglalkozunk, az alsó három csakrára és a szívcsakrára fókuszálva. Minden oldalról masszírozzuk, stimuláljuk a női szerveket, harmonizáljuk a hormonműködést. Felébresztjük a női szervek erejét, elősegítjük a megfelelő működésüket. Fizikai és energetikai gyakorlatokkal dolgozunk, hogy megtapasztald a belső világod a testi tapasztalások útján, és a jóga finom eszköztárával, a befelé fordulással, kapcsolódással önmagadhoz, hogy a testedhez megnyíljon az út az intuíciónak, és megérezd mi a jó neked, merre van az utad.

Mivel nyújt többet az egyéni óra, mint a csoportos?

R

csak rád figyelek

R

a Te tested és lelked ritmusára alakítjuk a gyakorlatokat

R

a csoportos órán nem használt technikák: új gyakorlatok; művészetterápiás- és coaching eszközök alkalmazása

R

online konzultációra is van lehetőség

R

egyéni gyakorlás kialakítása, lehetőség van azonnal átbeszélni, javítani a gyakorlatokat

R

a te igényeidnek megfelelően kiegészítő technikák és feladatok alkalmazása

R

hozzád alkalmazkodó időpontok

R

a saját tempódban fejlődsz

Kombinált egyéni jóga bérlet

 • 8 alkalmas egyéni jóga óra + korlátlan csoportos jóga bérlet
 • 8 x 15.000 Ft
 • a csoportos jóga bérlet 2 hónapig használható fel

Válaszd a Neked legmegfelelőbb csomagot! 

» 8 alkalmas egyéni konzultáció + korlátlan csoportos jóga bérlet

» 8 alkalmas egyéni jóga óra + korlátlan csoportos jóga bérlet

Email

hello@utasipetra.hu

Telefon

+36 70 369 6243

Shakti Jógastúdió

8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 11

Email

hello@utasipetra.hu

Telefon

+36 70 369 6243

Shakti Jógastúdió

8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 11