“Vannak világok, amiket kinövünk. Megharcolunk érte, benne élünk, aztán meg érezzük a késztetést, hogy egy újat hódítsunk meg. Ugord csak át az akadályokat, merj csak hinni abban, hogy képes vagy legyőzni a nehézségeket, merd elengedni a biztosat a bizonytalanért, hiszen ha hiszel abban, hogy nincs vége a világnak azután, ahol most vagy, és mindig csak jobbat kaphatsz attól, amiben épp élsz.”
Oravecz Nóra

Hunyd le a szemed és gondold át egy kicsit, mi az ami téged elválaszt attól az élettől, amit vágysz élni a szívedben? Mit kell elengedned hozzá, hogy ennek legyen tere megvalósulni?

Egy egyszerű, de nagyszerű gyakorlat erre:

1. Kényelmes ülésben helyezkedj el egyenes gerinccel és engedd ellazulni a vállaidat. Csukd be a szemed és maradj csendben egy picit.

2. Először csak figyeld lágyan a légzésed áramlását és ismételd az “Elengedem” szót minden kilégzésnél, “Beengedem” szót minden belégzésnél.

3. Ha szeretnéd most magadban ki is mondhatod, hogy mi az amit szeretnél most elengedni az életedből és mi az amit szeretnél helyette, amit szeretnél beengedni.

4. Ismételd ezt 5 percig és figyeld ahogy a stressz, a félelem és az aggodalom szép lassan kikúszik a testedből.

5. Nyisd ki a szemed és figyeld meg a különbséget. Hogy érzed most magad?