… de a lényeg, hogy tudj mihez visszatérni, tudd ki vagy, és merre tartasz!

A fenti mondat tartotta bennem a lelket az utóbbi egy hónapban. Felfordult a világom, jobban mondva felfordítottam magamnak. Otthagytam a biztos munkahelyem, hogy elindítsam a saját vállalkozásom. Eldöntöttem, hogy azt fogom csinálni ami feltölt, ami boldogsággal tölt el és amivel adok másoknak és segítek. Mert ez tesz boldoggá, ettől érzem azt, hogy van értelme.
?
Úgy gondoltam, hogy ha nem kell majd napi 8 órát dolgoznom, akkor rengeteg időm lesz és a napom nagy részét azzal tölthetem, hogy fejlődök, olvasok, elmélyülök a nőiség rejtelmeiben még mélyebben és a sajátomat is élem és tanulom. Hogy aztán ebből tudjak adni.
?
Helyette mi történt?
Hivatali ügyeket intéztem, vállalkozós tanfolyamra jártam, üzleti tervet írtam, és rendeztem a vállalkozásom körüli teendőket. A hétvégéim pedig a továbbképzésekkel teltek. Az időmet nem tudtam összerendezni, szétfolyt a kezeim közt. Magammal alig töltöttem időt és a jelenben sem igazán voltam, mert mindig a következő lépés járt a fejemben.
Szóval elhanyagoltam önmagam és a nőiségemmel sem foglalkoztam.
?
Belátom.
?
De tudtam mindvégig, hogy ez egy átmeneti állapot. Hogy változásban vagyok, rendben van ha nem megy könnyen és azonnal. Rendben van, ha szétcsúszok és nem teljesítek 100%-ot. És tudtam azt is, hogy habár szét vagyok csúszva, habár nem vagyok önmagam, megvannak az eszközeim amivel vissza tudok rendeződni a középpontomba. Amivel rá tudok találni újra a nőiségemre és meglátom a szépet, megélem a felszabadultságot, az önazonosságot.
?
Számomra ez a legfontosabb és ezt is adom át a hozzám forduló nőknek. Eszközöket, hogy visszatalálj Önmagadhoz.